Inima de mamă


Ma întreb, care inima sufera mai tare? Inima unei mame care se frange pentru mantuirea copilului ei pierdut, sau inima unei mame care se frange pentru copilul ei bolnav?  Sau amandoua. Inima mamei se frange pentru un copil, de-a lungul vieții ei de nenumărate ori. Si daca are cinci, sau sase copii? De cate ori se frange inma mamei? Ma întreb cum arata inima unei mame pusa pe șevaletul lui Michelangelo sau Van Gogh.  Cum arata inima ta mama? Cu nopti nedormite, cu lacrimi in ochi, cu privirea încețoșata privind departe pe ulita, cu genunchi bătătoriti de'atatea rugaciuni. Cum arata inima ta franta mama?
Eu cred ca inima ta franta, e'un diamant ce lumea n'a vazut. Eu cred ca prin inima ta privesti clar la Isus si vezi toata suferinta adunata într-un diamant. Pentru ca la sfarsitul tuturor suferințelor, Isus Cristos Le'a adunat toate si'a facut din ele cel mai minunat lucru. Un caracter puternic pe care se cladesc vietile copiilor tai, mama. O credinta ce nu poate fi daramata și zguduita de furtunile vrăjmașului. Genunchii care il pune pe Satana pe fuga. Care il fac sa tremure. Genunchi tai mama, si palmele Lui Cristos salveaza vietile copiilor care Dumnezeu i'a sadit in familia ta. O rabdare care te cheama acasa fara vorbe. O iubire ca iubirea Lui Dumnezeu..
Inima ta franta, mama, ma cheama Acasa.

Niciun comentariu:

Secretul fericirii

E țeapă, nu există un secret al fericirii. Toți știm că trebuie să fim fericiți cu ce suntem și mulțumitori pentru ce suntem și ce avem. Mul...