Tu încotro alergi?

Poate ca ar trebui sa mulțumesc mai mult ca nu ma leaga nimic de pamantul asta. Doar o sotie minunata cu care într-o zi voi vedea Cerul promis de Isus cand a zis "Eu ma duc sa va pregătesc un loc ca acolo unde sunt Eu sa fiți si voi".

Ne preocupam sa avem, sa fim, sa dobandim, sa ne ridicam mai sus decât ceilalți pe niște trepte, nici măcar de piatra. Niste iluzii care într-o zi se vor dărâma. Daca nu avem ne suparam pe Dumnezeu. Daca avem, ii cerem mai mult. Cand ar trebui sa cerem mai mult din El, din Dragostea Lui, din Înțelepciunea Lui, din Puterea Lui,din Duhul Lui.

Alergam sa câștigăm aici un pic în plus pentru un maxim de 80 de ani cand, dincolo de viata asta ne așteaptă veșnicia. Dincolo de 80-100, si daca ar fi o mie de ani de trait aici, dincolo tot o veșnicie are sa fie. Si daca aici n'am alergat pentru Hristos, acolo așteptăm sa fim cu El?

Isus iti cere ani, și-ți da in schimb o veșnicie. Viata oricum e grea. E plina de sus si jos. E plina de rahat uneori, e plina de bucurii scurte, de clipe de placere care trec la clipeala ochiului. Viata e si plina si goala aici. Lasă-l pe Isus sa te aștepte si jos si sus. Si in bucurie si in necaz. Pentru ca nădejdea pe care o da El nu se compara cu nădejdea pe care o dau oamenii. Garantat!

Nu te uita la oameni gândindu-te ca nu te'au ajutat, ca te-au judecat, ca ti'au luat sau orice altceva, si's "pocaiti" sau "preoți" sau "popi" sau orice ar fi. Sunt oameni. Omul e supus greșeli. Omul e guvernat de eul lui. Nu-ți împietri inima din cauza unor "preafericiti" care fura de cu zor.

Isus te cheama sa privești la El! Sa privești în Cuvântul Lui dătător de viata. Sa crezi in El si in puterea Lui vindecătoare!

Niciun comentariu:

Secretul fericirii

E țeapă, nu există un secret al fericirii. Toți știm că trebuie să fim fericiți cu ce suntem și mulțumitori pentru ce suntem și ce avem. Mul...