Striga cat de tare poti !


De ce, ar fi urmatoarea ta intrebare, nu? :) Nu iti vine cateodata sa tipi, sa strigi cat te tin plamanii? Cat te tine gura, sa urli ? Stiu, nu e rar intalnit sentimentu, uneori vrei sa urli de bucurie, cateodata esti atat de suparat, incat ti`ar place sa fii pe un varf de munte, sa incepi sa urli sa pornesti avalanse, si apoi, te`ai simti mai bine.
Subiectu de fapt, era altul. De ce il iubim pe Dumnnezeu doar atunci cand ne face un bine, apio repede uitam de El? Du`te striga in gura mare cand Dumnezeu iti face un bine, si nu uita, nici una din binefacerile Lui ! Nu uita si multumeste`i totdeauna, slaveste`L in toata vremea, adu`I binecuvantare in fiecare dimineata. Desteapta`te acum, in ultimul ceas, si lucratorii ce`au lucrat si au indurat zaduful zilei, si cei veniti in ultimul ceas, toti au primit aceeasi rasplata. Nu amana cat mai este vreme. Trezeste`te astazi !

Porumbito dintre stanci,
Tu mireasa prigonita,
Rabda, oh mai rabda inc`o clipa,
In curand veni`va Domnul,
In curand vine Mesia,
Si rasplata Sa`i cu sine,
Iata ca El vine,
Vine dar, nu zaboveste.
Vine Isus, vine vine,
Mirele tau scump,
Curand pe nori apare,
Porumbito, vine porumbarul,
Si`n curand cu El in slava,
Vei canta cantarea asteptata.
Erou al slavei, tu acela ce`ai rabdat,
Tu, ce pt D`zeu ai suferit,
Va veni`n curand Judecatorul,
Si rasplata Sa`i cu Sine,
Te va duce sus in slava,
Si`mpreuna cu toti sfintii,
Vei canta cantarea minunata.

Vine Domnul !

Niciun comentariu:

Secretul fericirii

E țeapă, nu există un secret al fericirii. Toți știm că trebuie să fim fericiți cu ce suntem și mulțumitori pentru ce suntem și ce avem. Mul...