Cine suntem?

Cine suntem noi? Care`i telul nostru? Tinta, scopul, durata vizitei? 


Noi, suntem fii unui Rege, unui Imparat care nu`si are imparatia pe pamant. El Domneste in Slava, in Marire, inconjurat de multimi de ingeri care`i canta ne`ncetat "Slava, Glorie, Marire!" Noi suntem aceia rascumparati pe o cruce de lemn. Noi suntem aceia pentru care si`a dat Dumnezeu singurul Fiu sa fie strapuns in maini si in picioare, sa fie batjocorit, scuipat, judecat, alungat. Noi suntem aceia care cu pacatele noastre il rastignim. Si, desi in fiecare zi batem cuie in palmele lui, in fiecare zi ne manjim hainele cu pacate si uraciuni inaintea Lui, El este drept si credincios ca sa ne ierte. Dar sa nu profitam de Dragostea Lui.


Telul nostru? Un tel avem aici jos, sa ne zidim o casa in ceruri. Sa mergem in toata lumea si sa facem ucenici din toti oamenii, si cu groaza am scris, pentru ca nu am implinit versetul acesta. 


Tinta, scopul si durata vizitei? Tinta noastra e cerul, pentru ca Isus Hristos al nostru s`a dus acolo sus sa ne pregateasca un loc, unde este El sa fim si noi. Scopul nostru pe acest pamant este acela de`a trai o viata sfanta, curata prin care sa atragem oamenii la mantuire. Iar durata vizitei pe acest pamant ? scurta. Chiar foarte scurta. 
Ieri dimineata imi aduc aminte ca ma jucam in spatele blocului cu mingea, apoi pe la amiaza eram pe scarile din scoala generala, dup`amiaza eram in liceu... Azi am crescut un pic si am 22 de ani. Dar parca au trecut clipele in zbor. 


Daca esti suparat, amarat, fara speranta si pace, vreau sa iti spun ca Isus Hristos a suferit totul pentru tine. vreau sa iti spun ca El a biruit lumea aceasta, pacatul, acolo pe calvar a invins moartea. A supus pentru totdeauna tot raul din lume. Daca te`apleci pe genunchi sa te rogi Lui, cere`i! Ca si un copil mic care cere, cere, cere, cere si iar cere! Cere`i ca El are pace, cere`i ca El are mantuirea, are dragoste, bunatate, har. Le are pe toate Domnul nostru. 
Cere`i, pentru ca in mana Lui sunt toate lucrurile! Si ca si cum ai primit deja, sa crezi ca ai ceea ce ai cerut. Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad.

Niciun comentariu:

Secretul fericirii

E țeapă, nu există un secret al fericirii. Toți știm că trebuie să fim fericiți cu ce suntem și mulțumitori pentru ce suntem și ce avem. Mul...