Dumnezeu stie!

Dumnezeu stie. El sta undeva la capatul vietii tale, si priveste cum se desfasoara un ghem de ata invizibil. Viata ta. El sta si priveste, si stie. Stie dinainte sa te nasti. Dar asteapta sa vada daca tu, iti schimbi deciziile. Daca tu mananci din fruct sau nu, daca il asculti sau nu. Si`atunci cand mananci din fruct, tu ramai gol, si El te imbraca. Tu te murdaresti, si El te curata. Tu`i manjesti bunatatea cu poftele tale, si te terfelesti in pacat, si El te iarta. Da, Dumnezeu te iarta!

Din inaltul cerului priveste El, maretul Creator, cum omenirea, ca un musuroi isi desfasoara activitatea, si`si plimba degetele pe pamant unde vrea sa indrepte ceva. Si omenirea, nu ia seama. Si sufla greu, a durere acolo unde vrea sa alunge rau, mult rau, dar iarasi, omenirea nu vede. Si Dumnezeu, coboara pe pamant si se plimba printre oameni si`i vede, si`i intelege, si vrea sa`i ajute, si intinde mana Lui, si omul nu vrea sa accepte ajutorul Lui. 

Ciudata creatura ai mai facut Doamne ! Tu stii. Complexitatea lucrurilor care ne inconjoara, maretia lucrurilor create de om, intelepciunea omeneasca, sentimentele si tot ce ne inconjoara, ma uimesc. Raman uimit deseori. Dar Dumnezeu stie !

Stie Dumnezeu ca sfarsitul tuturor lucrurilor este aproape! Tu sti? Tu nu stii ca esti preocupat cu alte lucruri. 

Niciun comentariu:

Secretul fericirii

E țeapă, nu există un secret al fericirii. Toți știm că trebuie să fim fericiți cu ce suntem și mulțumitori pentru ce suntem și ce avem. Mul...