Aceasta este ziua care a facut`o Domnul...

Ca sa ne bucuram in ea! Bucurati`va intotdeauna in Domnul, iarasi zic, bucurati`va! De ce sa nu ne bucuram? Sa nu ne bucuram pentru ca Soarele a rasarit? Sa nu ne bucuram pentru ploaia care racoreste pamantul? Sa nu ne bucuram pentru fulgerele care strabat cerul de la un capat la celalalt? Sa nu ne bucuram ca suntem sanatosi, pentru ca cei dragi noua sunt sanatosi, sunt in viata si ne putem bucura de ei? Sa nu ne bucuram ca avem un Dumnezeu mare si Atotputernic? Sa nu ne bucuram ca ne`a mai lasat o zi SA NE BUCURAM DE EA?
Dumnezeu isi revarsa binecuvantarea Lui si azi. Esti pregatit sa o primesti? Esti pregatit sa ii multumesti? Sa ii aduci slava si lauda cuvenita? Esti pregatit sa Il preamaresti? Dumnezeu este viu! Esti pregatit sa il primesti?

Bucura`te omule! Pentru ca ajunge zilei necazul ei! Bucura`te, pentru ca bun este Domnul Dumnezeul tau care te`a intocmit.

Un comentariu:

D. spunea...

Ar trebui sa ne bucuram de ficare zi insa uneori sunt prea multe necazuri :(

Secretul fericirii

E țeapă, nu există un secret al fericirii. Toți știm că trebuie să fim fericiți cu ce suntem și mulțumitori pentru ce suntem și ce avem. Mul...